Online magántanítás

Ha szeretnél megtanulni koreaiul, vagy tovább fejleszteni a nyelvtudásodat, akkor jó helyen jársz. Személyre szabott, magánórákat kínálok, amelyeket online formában lehet elvégezni bárhonnan a világon. Az oktatás során csak rád fogok koncentrálni, így a tananyagot a te igényeidhez igazítom. A koreai nyelv és kultúrája iránt érdeklődőknek is szívesen segítek. Az órák során megismerheted a nyelv történetét, a beszédformákat, a koreai írást és az olvasást. Az oktatás során használt anyagokat is a te igényeidhez igazítom, így mindig azt tanulhatod, ami a legfontosabb számodra. A koreai magán online nyelvoktatás során a célom, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki belőled, és elérjük a kitűzött célokat. Ha szeretnél jelentkezni a koreai magán online nyelvoktatásra, vagy kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velem.

Miért válassz engem?

  1. Több, mint tíz éves tapasztalattal a hátam mögött személyre szabott órákat kínálok, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak a diákok haladási tempójához. Nálam semmi sem marad megválaszolatlan, minden kérdésre választ kapsz.

  2. Az egyik legnagyobb előnye a magánóráknak, hogy nincs szükség alkalmazkodásra más diákokhoz, így az egész órán a tanuló személyére fókuszálunk. A saját tempóban való haladás pedig garantálja, hogy a tanulás élménnyé váljon.

  3. A barátságos és kellemes hangulatot biztosító tanóráimon a nyelvtanulás nem csak száraz tanulás, hanem szórakoztató kikapcsolódás is egyben. Nem csak a nyelvet tanulod meg, de a koreai kultúrával is megismerkedsz, hiszen a nyelv és a kultúra szorosan összefonódik. Nagyon fontosnak tartom, hogy a nyelvtanulás mellett a koreai kultúrát és hagyományokat is elsajátítsuk.

  4. Rendelkezésedre állok 0-24 órában, hogy a tanórák között is segíthesselek bármilyen kérdéssel vagy nehézséggel kapcsolatban, így mindig biztos lehetsz abban, hogy támogatást kaphatsz a tanulásban.

  5. Az óráimon minden részletre kiterjedő és érthető nyelvtani magyarázatot adok. A tanulóknak a saját nyelvtani összefoglalómat használva segítek követni a magyarázatokat, így biztosítva, hogy mindenki jól értse a nyelvtan alapjait.

  6. A nyelvtan magyarázatát magyarul adom át, így nincs szükség más nyelv ismeretére sem. Viszont, ha valaki beszél más nyelveket, amit én is ismerek, szívesen keresek párhuzamokat a koreai nyelv és az adott nyelv között, hogy még könnyebben megértsük a koreai nyelvtan alapjait.

  7. Cégek részére is tudok számlát kiállítani.

Mit érdemes tudni a tanmenetről?

Az órák logikus és jól felépített ütemben zajlanak, ahol minden készség fejlesztése (beszéd, írás, szövegértés és nyelvtan) egyenlő hangsúlyt kap. Az órák nyelvtani alapját a Korean Grammar in Use és a 한국어 문법 című tankönyvek adják, melyekhez saját magyar nyelvű magyarázatokat adok. A szókincs bővítésére pedig a 한국어와 한국 문화 című munkafüzetet használjuk. Az órák anyagához mindig jár házi feladat, hogy a tanulók tovább tudják gyakorolni a tanultakat. Természetesen rugalmas vagyok az egyedi igényekhez és tanulási stílushoz való alkalmazkodásban, hogy mindenki a saját tempójában haladhasson.

Fontos tudnivalók!

  1. Ha többen szeretnétek tanulni az óra ára annyi főre oszlik, ahányan tanulni szeretnétek.

  2. Az órák lemondására előtte lévő nap éjfélig van lehetőség.

  3. Egy óra 50 perc.

Zhou Viktória

Közgazdász / Nemzetközi kapcsolatok szakértő /
Gazdaságdiplomáciai szaktanácsadó
magánkontakt: kovacsviksa@gmail.com / zhouviktoria@gmail.com

Utazz velem a koreai nyelv és kultúra varázslatos világába!

Tanulmányaim során sokféle területen szereztem tapasztalatot, és ezekből építkezve a jövőben is szeretnék még sok mindent megismerni.

Először is, a tanulmányaimról beszélnék. Az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban érettségiztem 2014-ben, majd a Nemzetközi tanulmányok szakot végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen, majd a Gazdálkodási és Menedzsment szakot a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Jelenleg pedig a Károli Gáspár Református Egyetem, Gazdaságdiplomáciai szaktanácsadóként tanulok, valamint Keleti nyelvek és kultúrák - koreai BA-t folytatok az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

Nyelvismeretem is sokrétű. Felsőfokú angol és koreai nyelvtudásom van szaknyelvi ismeretekkel, illetve középfokú kínai nyelvtudással rendelkezem. Emellett spanyolul, olaszul, finnül, törökül, latinul, németül és japánul is tanultam.

Kutatási tapasztalataim is vannak. Az Európai Unió és Dél-Korea közötti szabadkereskedelmi megállapodásról írtam a TDK dolgozatomat, amely első helyezést ért el és OTDK-n is részt vettem vele. Emellett dolgoztam az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok közötti kereskedelmi kapcsolatok tanulmányozásán is, és jelenleg az 1997-es és 2008-as koreai krízis hatását vizsgálom a dél-koreai társadalomra nézve.

Szabadidőmben szeretek írni, és korábban is lehetőségem nyílt saját tanulmány publikálására. A koreai nyelvtanítás mellett írói kurzusokon is részt veszek, és folyamatosan fejlesztem íráskészségemet. Emellett a tanulás is hobbim, így folyamatosan törekszem új ismeretek megszerzésére.

Az elmúlt években a nyelvtanári szakmában dolgozom, és számos különböző online platformon adok magánkoreai nyelvórákat. Szeretem a diákokkal való kapcsolatot, és boldoggá tesz, ha látom, hogy segíthetek nekik elérni a céljaikat.

Összességében tehát, egy kreatív, nyitott személy vagyok, aki szeret új dolgokat tanulni és kipróbálni. A tanulás és az írás az életem fontos részét képezik, és mindig arra törekszem, hogy minél többet tanuljak és fejlődjek.

Minden vélemény különleges